svamp

oj oj :) idag hade vi en liten annorlunda idrott, vi plocka svamp! jag,isabelle och Hanna fick ihop 3,4 kg trattisar på ungefär 1 1/2 timme :) tror vi mest av alla i klassen :)


trög vecka!!

usch usch... denna vecka har än så länge inte varit så bra... känner mig nere och är jävligt trött... men men hoppas det blir bättre! :) tror det blir bättre imorgon redan! vi ska 2 dagar i rad gå till aulan i skolan och lyssna på gymnasie inriktningar, och med det menas gå från lektioner!! :D haha!
och juste på fredag ska alla 9:or gå på bio!! 3D och se "dom 3 musketörerna" :)


idag var det SO prov... i ekonomi.... gick...

idag var det SO prov... i ekonomi.... gick nog sådär fyllde i allt men det är nog många fel... jaja, vi får se vad det blir! :) idag har ett nytt avsnitt awkward släppts så det blir nog att se det snart samtidigt som jag börjar på ett nytt strass iphone skal :D hadee!! :D


Tjenare! har på senare tid blivit mycket i...

img_6804 (MMS)

Tjenare! har på senare tid blivit mycket intresserad i vampire diaries, och i föregår köpte jag säsong 1 för bara 99kr!! och idag kom det med posten den första boken ur serien, då jag vann den på  Swedenvampirediaries.blogg.se :D  Och idag börjar säsong 3 i USA så imorgon blir det att kolla på första avsnittet :D


twilight!!

Wooooww ny twilight filmen breaking dawn trailern är här!! 



 

I <3 Kings of Leon

Kan inte sluta lyssna på dom här två låtarna.... detta är mitt favorit band och egentligen är jag inte tjejen som lyssnar på såna här band.... men det måste nog vara för sångarens röst (caleb Followill) älskar sån där lite mörk,darrig,  country stäma.

Ja dagens information alltså! Jag ÄLSKAR kings of leon! :D


RSS 2.0