e.l.f smink del 2

Ja andra delen av sminket som jag beställde från e.l.f  för ca 3 veckor sedan.

 

”all over cover stick” är som ett concealer stift, jag beställde färgen ”ivory” och den kostar ca 15 kr har inte prövat den men den verkar mjuk och fin i formulan.




”duo eyeshadow”
två färger som går under namnet ”butter pecan” riktigt bra pigment enligt mig och priset är på ca 15kr så detta är en favorit från e.l.f hos mig! Lätt att blanda ut med andra färger också.

 

”studio makeup mist & set”
är som en set spray som du sprayar över ansiktet efter att du haft på bas sminket (concealer, Foundation och puder) den är på ”bara” 60 ml så den är ganska liten men några gånger räcker den, kostar ca 36 kr. Jag har prövat den här 2 gånger och det jag kan säga är att jag inte märker någon skillnad och ansiktet blir lite fuktigt eller hur man ska förklara…, jag tänker i alla fall testa den mer.

 

”Tone correcting concealer” du applicerar den med en borste (som på ett läppglans) jag har färgen ”ivory” och det jag gillar med den är att den är dryg och luktar citrus!!  Aa faktiskt så luktar den som en blandning av citron och något mer. Om man ska säga något dåligt om den så det väll, att den är lite för lös men funkar perfekt för mig ändå men det kan blir ett problem för vissa. Priset är ca 15kr och om man jämför e.l.f och H&M’s  så är denna billigare, luktar och det är fortfarande samma storlek.




” shine eraser/ Oil blottning sheets”
är som ett tunt papper som du kan använda i T-zonen eller i resten av ansiktet för att ta bort det oljiga finishen. Detta paket innehåller 50 stycken och kom ihåg att använda båda sidorna! Priset är 15kr och är helt klart värd dom pengarna, synd att jag inte prövat dom…. Men det ska jag!!

// Jeanette


RSS 2.0