hudvårds tips:torr näsa


Jag kan SLÅ VAD om att hälften av er som läser nu har torra och fnasiga näsor nu på vintern! har jag fel?
Och fnaset försvinner inte hur mycket ni än peelar och smörjer.
Då har jag ett budgettips till er! =)

Köp en burk vaselin.. eller ta den du troligtvis redan har hemma, och smörj in näsan ORDENTLIGT med vaselin innan du ska gå och lägga dig!
Det blir fett och kladdigt, du KAN få en finne eller två, men å andra sidan så är det SÅÅÅÅ mycket bättre än att vara torr!
En finne KAN du sminka bort, men en torr och fnasig näsa är svår att bli av med!


ändring gällande bloggen

har inte haft nå lust att blogga har liksom inget att skriva om men nu har jag hittat inspration jag är sjukt intresserad i smink och mode och tänker då skriva och smink och mode kanske att man lägger upp lite sminkningar och så vi får se!

idag har jag ialla fall varit till valbo för att köpa present till bästa hanna som fyllde 14 i lördags:) kollade även kläder men hitta inge intressant. hem sen då satt mig vid datan, skulle byta örhängen och råka ha ner ett örhänge i avloppet som turvar fick pappa min tag på det, inte så sugen på att ha det längre nu när det leggat i avloppet.
ja sen har jag bara fixat läxor har jäkligt mycket nu i skolan, så försöker fixa undan lite läxor. sen har jag bara ätit tacos och chillat fan vad gott det var med tacos.

svensk som jag är så är jag skit glad över hellner´s guld och olsson´s brons,satt och kolla hella tiden:p

LÄNK --------VINN



ja har inte bloggat på ett tag igen fyfy men tänkte göra ett litet inlägg nu.
på lördag är det melodifestivalen igen tyckte det var så där i lördags så vi hoppas på bättre, på lördag då det  går i sandviken ska jag gå  med min syster och mamma en sån där tjejkväll:p
kollade runt lite på facebook och så efter lite roliga saker kring melod... och hittade en väldigt intressant blogg gick in och kollade lite och hittade en tävling:)  man kan  vara med i och det dom låtar ut är 3 jetset klockor i tre olika färger en i orange,rött och svart. riktigt snygga enligt mig men tänkte lägga ut det här på bloggen så även ni har chansen att vara med i tävlingen. tävlingen avslutas den 14 februari på alla hjärtans dag och vad passar inte bättre en röd klocka!

länken för att komma till tävlingen.
http://www.sjmelodifestivalen.se/blog/

RSS 2.0