Jag har testat!

Hej hej var länge sedan jag gjorde ett inlägg men nu är det dags!

var till borlänge,kupolen och shoppade lite inför småland och Gotland´s resan jag ska på nästa vecka. hittade när jag var inne på Kicks en mineral foundation från LÓRÈAL PARIS för "bara" 145kr den var ned satt från 185kr så det var ju bra:)
Men i allafall köpte den och har nu provat den och detta är vad jag kan säga om den:

cool förpackning lite synd att borsten är som ett lock för det fastnar gärna smink i locket, men bra foundation som täckte okej så här på sommaren när du kanske vill ha lite smink bara men på vinter rekommenderar jag en flytande foundation som täcker lite mer. tyckte även att borsten var bra kanske lite hård men den ingick så man får ju vara glad! Måste bara säga att jag har aldrig använt mineral foundation förut men tyckte denna var väldigt bra. Ett plus är att den har sol skyddsfaktor 15 och är olje fri som då minskar risken för glanshet på sommaren och mindre acne.



Tips!

för att få ett bra resultat försök att verkligen jobba in sminket i borsten genom att "köra" runt borsten i skålen, det ska nästan vara så du inte ser något smink på borstens huvud. ta inte för mycket foundation i skålen utan lite åt gången. Och det sista ganska snabba runda rörelser i ansiktet för att jobba in sminket i huden och vänta i typ 30 sec innan du har på ett till lager i hela ansiktet för efter 30 sec har din kroppsvärme tagit vara på mineralerna och det ser genast bättre ut!

jag är med och tävlar va med du me!!!!

eftersom jag älskar smink så är jag inne på denna underbara sminkblogg. och för ett tag sen var hon på en blogg fest och fick med sig en goodiebag som var väldigt stor:) och snäll som hon är så lottar hon ut lite skönhets saker ur denna goodiebag:), så ta nu chansen att vinna lite nytt smink till somaren eller varför inte ett nagelkit?!
det enda du behöver göra är att gå in på hennes blogg skriva en kommenter att du är med och tävlar och skriva att du har lagt upp detta på din blogg,facebook eller bdb!
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/06/02/dags-att-lotta-ut-annu-en-goodiebag/#comments


RSS 2.0