snart ett nytt år!


ja då var det nyårafton:) blir en lungn dag hemma med tre rätters och jvm på kvällen och lite fyrverkerier blir skönt att inte behöva klä upp sig så mycket och åka bort! och nästa vecka alltså nästa år:p ska jag mina föräldra och en kompis till mig åka båt med cinderella igen och sedan på vägen hem åker vi in en sväng på arlanda för att ta imot jvm truppen som kommer hem från canada.
men nu ska jag klä på mig och lyssna vidare på spotify!

gott nytt år! //nettan

gratismode.se

hej! idag är det juldan är väldigt nöjd med julklapparna som jag fick kommer lägga upp alla julklappar sen.



tänkte bara berätta är du också en sån som älskar att shoppa ja det är i alla fall jag och snart börjar ju mellandagsrean och vem vet du kanske inte fick så mycket pengar i julklapp då kan du registrera dig på gratismode.se för endast 750 poäng kan du få ett present kort värt 200kroner på vilken butik som helst eller för 400 poäng kan du få biobiljetter bra va! jag blev medlem för 2 dagar sen och har varit inne på deras hemsida 1 gång och har redan 52poäng för du får poäng när du blir medlem, så bli medlem!

http://www.gratismode.se/?c=77559

god jul!

föraårets julgran


ja sitter och spela rbingo nu efter en lång dag har pyntat gran och lagat mat. om endast nån timme så är det julafton:) roligt roligt på juldagen kommer syster min upp med hennes familj och då blir det lil julafton.

hoppas värkligen du får en underbar jul som mig!

//nettan

lördag och bandy

Idag är det lördag har precis duchat och ätit frukost ska snart föna håret och sminka mig sedan så ska familjen ner till göransson arena och "jobba" igen.
Imorgon så ska jag till mormor och morfar ska bli roligt älskar att åka hem till gamla människor där det luktar hemtrevligt massor med tavlor och tickande klockor:) ska även försöka att hinna baka till min klass skulle tydligen ha med mig fika på måndag till klassen.

ha en bar lördag! och fjärde advent!

ja tävlar


ja är ju med och tävlar om denna snygging tävlingen avslutas den 14:e december så du kan också tävla
gå in på denna blogg  http://agnelicious.devote.se/ så kan du läsa mer!


erik vann!!



ja lördag idag denna vecka har varit tuff men väldigt rolig! 2 hockey matcher och en bandy match där jag jobbade.
idag ska jag ta det lite lungt spela lite wii eller ta en promenad i snön för just nu snöar det få se hurlänge det håller i sig:)
stolt är man idag också är u från knivsta där erik kommer ifrån min pappa var ner till min farfar som bor i knivsta och då satt det affisher över allt och så gick han och vann han var riktigt bra tycker att det här var bästa idol säsongen någonsin!
ha det bra//nettan

är med och tävlar




kolla den otroliga mobil! så snygg jag är med och tävlar om en sån här otroligt snygg mobil hos http://agnelicious.devote.se/ i sammarbete med nokia hon lottar ut 10 styckna du kan

blev inget...


ja skulle göra ett pepperkakshus häromdan men det blev inget hade fixat alla delarn närstan när jag bränner taket i ugnen (glömde) plus att jag tappade bort en bit till mitt kyrko torn. men jag började smälta socker och skulle sätta ihop delarna men sockret bara glibbade sig så jeantte fick lite damp:p så nu ligger det ett fat med pepparkakshus delar ute i köket att äta ifrån:)
är nästan helt frisk nu lite snuvig men går till skolan imorgon har 3 prov den här veckan eftersom jag har varit sjuk:(
brynäs vann igår bort med 2-1 jacob mrakström "släppte" in ett mål trodde han hade den i armvecket och slätte så pucken åkte in i mål när det var 2 minuter kvar av tredje parioden:(

imogon måndagh slutar jag efter lunch 8skönt) så då blir det hem fort plugga till no prov sen sjukgymnast i en timme. hem och käka mat sen kommer mattias och vi drar på hockey brynäs-rögle

ha det bra sa svenne banan! (litet tråkigt rim)

är med ...

kolla dena otroliga mobil! så snygg jag är med och tävlar om en sån här otroligt snygg mobil hos http://agnelicious.devote.se/ i sammarbete med nokia hon lottar ut 10 styckna du kan

fredag



jadå var det fredag igen var hemma från skolan idag också är inte frisk ännumen nästan snart kommer ne kompis hitt och vi ska göra pepparkakshus en kyrka rättare sagt lägger upp bild sen kanske:)
ha en bra fredag så länge// nettan

p.s bilden är på föra årets pepparkakshus mitt första!

RSS 2.0