oriflame igen..

ja nu har det gott många dagar sen jag fick hem mina oriflame produkter och har nu använt dom sen dess och jag har ett ord om dom... Skitbra!, ja alltså jag skulle ju testa ett lös puder och läppglans och en mascara.
och lös pudret var perfekt att använda över min mineral foundation och gav ett täckande och fint resultat.
Även läppglanset var bra, kanske lite för "lysande" resultat men perfekt för en ute kväll:) och den bästa saken till sist... mascaran ja enligt mig så är det den bästa jag har provat och det är några stycken.P men den gav liksom inga klumpar och separerade fransarna fint man gav ändå fylliga och långa fransar!

så till poängen:

löspudret: 4/5
läppglanset: 3/5
mascaran: 5/5

Alltså så var dom 3 produkterna jag fick superbra:) jag rekommenderar dom starkt!


hårvård för sommartrött hår:)



Hej tänkte tipsa igen...

och denna gång om en av mina personliga hårvårds favoriter och det är som ni ser på bilden TRESemmé hårinpackning och den jag använder är för torrt hår, perfekt så här på sommaren när håret gärna blir slitet av klor,salt eller sjö vatten men även av solen. Burken är väldigt stor enligt mig så det räcker väldigt länge och det är ett plus, den är dryg och mycket effektiv! tyvärr är den lite dyrare men värd priset för sin storlek:) kostar omkring 100kr

LdB

hejhej!

några dagar sen jag skrev men har fixat med ett nytt sminkbord å så men iallafall tänkte tipsa om en underbar lotion som luktar kokos fast jag tycker den luktar lite kola också men det är jag, den är från märket LdB och kostar typ 20kr på rusta. finns även som duschkräm!


ojoj....oj

ja det verkar som att jag måste börja ta tag i mitt sminkbord börjar få "lite" för mycket i lådorna eller... ja i HELA sminkbordet, plus att det blir så mycket sminkrester som lägger sig på allt smink när man sitter och sminkar sig det liksom faller ner på sminket:( ja ja det är i allfall skönt att ha ett sminkbord istället för en necessär . Funderar även på att köpa till nå små lack hyllor och sätta på sidan om spegeln och ha en låda på dom så att man kan lägga i lite smink där också, men även att jag ska köpa en burk/mugg eller ett glas som jag kan ha mina smink borstar i för just nu ligger dom löst inuti och det tar lite väl mycket onödig plats.

 ja jag vet att det är en dålig bild men men

 detta + mycket mer...

hejsan svejsan!!

oriflame

hejhej! ja det har varit blogtorka igen...:(

men nu ska jag verkligen skärpa mig så här under sommarlovet, men det är så att det var lite mycket sista veckan i skolan och sen har jag varit på semester i två veckor nere på gotland så därför har jag inte bloggat. Plus att jag typ inte har något att skriva om, men nu har jag fått hem lite nytt smink igen från det ganska så kända märket Oriflame. Det var nämligen så att min mamma tecknade upp sig på att få 10nr av se&/hör och då skulle hon få 3 smink saker och en necessär och snäll som hon är fick jag dom sakerna och det jag fick hem var:

- Oriflame air soft powder (light)
- Oriflame wonder lasch mascara (black)
- Oriflame gloss booster (red currant)

så jag tänkte då att jag ska testa dom här 3 sakerna och återkomma med betyg och info:)

RSS 2.0