under ombyggnad...

Ja just nu försöker jag hinna med att göra om bloggen, men då jag är barnvakt hela dagarna är det inte så lätt men ska ta tag i det snart! :)

Tack Frida för att du hjälpte och visade mig! fattar äntligen hur jag ska göra. 


// Jeanette


happy face!!

   
kommer ni ihåg mitt förra inlägg om coldplay konserten?! gissa vem som ska gå!!!! fick i julklapp av mamma och pappa, att gå på den i augusti med både mamma och min syster!! blev så glad och överraskad att jag börja gråta... är super happy just nu!! fick även andra super duper bra presenter men tänker inte skryta om dom.

hoppas bara det inte blir problem med skolan... konserten är på en torsdag.... men men det löser sig! :)



          


Konsert!!

Gud vad jag vill gå på Coldplays konsert i agusti nästa år!! synd att biljetterna kostar så mycket och att man inte har någon att gå med bara..... jaja får väl nöja mig med att kolla på youtube...

Pinsamt att handla?!

tycker du som jag att det är pinsamt att handla tamonger och bindor?! i så fall har jag lösningen! anmäl dig på tamponsforfree.se där du får hem en ask med tamonger varje månad i utbute mot att du betygsätter reklamen på asken, alltså helt gratis direkt i brevlådan! Bra va?!! så gör som mig anmäl dig på tamponsforfree.se, jag lovar det är gratis och funkar! xx / Jeanette detta är ingen reklam!

RSS 2.0