Tack!

Tack underbara Frida http://soclog.se/p/f.html?url=http://lluundells.blogg.se/ för att du fixade min blogg:) nu är det perfekt! kom ihåg att jag ringer dig om jag ska göra om:p

lösögonfransar:)



ååh vad jag älskar lösögon fransar det gör en sminkning så mycket bättre och det är riktigt roligt med dom eftersom att det finns så många olika varianter att välja på.


det var bara nåt jag vill säga

// jeanette

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge....

ja nu var det länge sen igen.... ooppss:p men fick lite lust att göra ett in lägg då vi började prata om bloggar på slöjden idag.


Jag måste bara säga Hallelujah! äntligen har jag hittat en ögonmakeup remover som verkligen funkar! Det var så att jag,mamma, min kompis madde och hennes mamma vi var på en skönhets sak inne i Gävle där det handlade om märket Mary Kay som inte är så vanligt, sminket tyckte jag inte om och det var jätte dyrt (en ögonskugga som var stor som en 50öring kostade 99kr!) men deras hudvård saker var faktiskt bra men också dyrt men iallafall mamma köpte hem en ögonmakeup remover, handvårds set och makeup remover och hand setet var riktigt bar och är i 3 steg, men denna ögon makeup remover är helt underbar, det är som en rosa flaska med en genomskinlig vätska och det ända manska göra är att skaka den så vätskan blir som vit (grumlig mjölk) och ha sedan ut en liten klick på en bomulls pads. Alltså denna remover är så underbar! den tar bort vatten fast som vanlig mascara och är lite krämigare än vanliga removers men inte så att du blir fett i hyn av den,och den tar bort allt! riktigt bra och enkelt. så jag har nu hittat en remover som är värd all pengar i världen! man kan köpa den på Internet på Mary kay's hemsida eller om man gör på en sån här skönhets sak så kan man köpa när man är där. Den kostar 249 men eftersom den är så bar och att man inte behöver mycket alls så räcker den länge.


RSS 2.0