Nytt smink!

Ja igår var ju jag in till Gävle och shoppade! och jag fick med mig lite smink hem den gång också (verkar få medmig smink varje gång jag shoppar:p) i allfall så fick jag en Viva la Diva palett " sparkling eyeshadows collection! av mina mamma då hon köpt en palett från h&m till mig i present som tack för hjälpen men synd nog hade jag den redan så hon gav den till min syster:) och när vi var inne på kicks så hittade jag den här och blev kär! och tur hade jag också för den skulle kosta 189kr men så var det 50% på den här och då kostade den bara 25kr mer än den jag redan hade som mamma gav till syrran så då erbjöd sig mamma att betala den! jag har nu testan den och säger bara jippi! väldigt fina färger (såg redan i affären) och bra pigment och stor fin spegel i också! innehåller 21 ögonskuggor.

men detta var inte den enda för JAG köpte en ö.s palett på h&m också för 30 el. 40 kr en liten men otroligt bra palett! den är för märket minnie mouse och innehåller 8färger med otroligt bra pigment för att vara h&m smink  (älskar h&m´s ögonskuggor)

älskar kombinationen av färger i bådda paletterna och dom här kommer att användas flittigt!


Viva La Diva!





H&M paletten!


bild tagen med ipod!


//jeanette <3

IPOD TOUCH

HEJ!
 ja då var denna jul över... mysig jul har det iallafall varit med många fina julklappar (se lista) men den "finaste" var nog min ipod:) jag säger bara en sak apple kan deras saker, alltså detta är den roligaste och snyggaste jag ägt i hela mitt 14åriga liv! finns hur mycket som helst att ladda ner till den! jaja nog om apple fick även massor av tillbehör, fodral,skydd och ännu mera skal. Ett av skalen var som ett "backsideskal" (alltså som ett hårt skal du klickar ditt) fick det i svart och idag när jag var inte till gävla köpte jag lite "blingbling" och har nu suttit i 1 1/2 timme och limmat ditt små strassstenar och lite större strass stenar på detta skal, sjukt pilrigt men roligt och blev faktiskt nöjd och stolt för detta var mitt första skal men mer ska det bli!:)

bild på mitt skal jag gjorde nyss! (bild tagen på ipod touch)
 

Och lista på mina julklappar:

USA kudde (fick som skämt för att jag önskat mig en resa till new york)
IPOD TOUCH 4g 8GB
Fodral,skärmskydd,skal och ännu mera fodral till in ipod
Twilight bok
Presentkort på H&M
En Hoddie (stavning) ( fick även mer kläder men jag gillade inte matrial eller typ hur dom satt och att en kofta som jag fick hade jag redan..)
Pengar
brynäs skolkit!!
Brynäs muggar (fick i avslutningspresent räknas det?)
Prydnaskuddar till in säng
Ring, halsband
Nattlinnen
2 gina linnen

asså skit vad svårt det är att skriva ner julklapparna man får liksom blackout... men jag hoppas jag inte har glömt något:) (har även fått av tjejerna i "klassen")

RSS 2.0