Nagel design!


Tjena!!

idag är det ju lördag och jag har haft en riktigt chill dag sett på tv,film suttit vid datan och till sist har jag gjort "water marble" då man har en skål med vatten som man "doppar" ner massor av olika nagellacks färger för att sedan snabbt ta en pinne och dra igenom så man får mönster, detta är ganska så svårt för det gäller att inte ha klibbiga nagellack och att man är snabb som atan med nagellacken :) men roligt är det och snyggt blir det! eller?! ja ni kan ju se själva här under:) lämna gärna en kommentar om vad du tycker.

                                   


                                    

                                    tycker dom här blev bäst men är nöjd med alla:)



Mer film!


 Ja som jag sa igår så har jag kollat på otroligt mycket film och serier så här kommer lite mer recensioner!




Ja ännu en dans film:) gillade denna riktigt mycket men tror det var för att det var dans i, så denna rekommenderar jag till den/dom som verkligen gillar "show" dans och är ute efter en lite romantisk film på en och samma gång! synd bra att min dator la av hela tiden som gjorde att jag fick kolla i etapper...... men men riktigt bra film som jag sa så denna får............ 3,5 av 5



 Denna film gick jag faktiskt på bio för att se:) men måste säga att det var bortkastat.... hade sett fram imot denna film i typ 3 månader både på grund av skådespelarna och att det var en "romantisk" film men ja jag blev besviken, det var riktigt mycket sex jag och min kompis räknade till 8 el. 9 sex scener och på det var det mycket fult snack eller vad man ska säga. Det som var bra med filmen var kemin mellan Jake gyllenhaal och Anne hatheway, två (jävligt) bra skådespelare så det gjorde att filmen blev okej för en film älskare som jag! :) men jag rekommenderar ändå denna till dom som verkligen gillar romantiska med lite drama och tål att  en tår fälls. Så love and other drugs får av mig........3 av 5 (pågrund av skådespelarna och handlingen)



 
Denna film hade nästan allt, handlingen var riktigt bra, skådespelar valet var bra ja och denna film satt jag och grät till om jag ska säga sanningen.... riktigt bra film som hade både drama,romantik och lite action och detta är en film där man får se från två sidor eller ja det är svårt att förklara så det enda jag tänker säga om det är att gå och se den eller sitt vid datan och se den! (och allt blev ju lite bättre eftersom Jake Gyllenhaal var med) så denna får av mig........... 4 av 5

hoppas ni gillar detta!

hejsan svejsan!

// jeanette


Filmer!

Ja andra inlägget på 2011.

Min blogg handlar om smink då det är ett stort intresse men mitt andra nästn lika stora intresse är film! och ja under jul lovet blev det lite film och även en hel del tv och så fort jag pluggar gillar jag att kolla på en film då jag blir lungn av film och tv:) så då jag har ett antal filmer och hela tiden kollar på nya filmer och serier så tänkte jag att varför inte ta in det i bloggen och typ skriva om filmer jag rekomenderar och så låter det bra?! jag tänkte ge ett smak prov och göra mitt första film inlägg nu, och så får ni gärna kommentera om ni håller med on mina åsikter ochom det är en bra idé med att skriva om film.

Så som jag sa så har jag sett ett x antal filmer dom senaste månaderna och här är mina åsikter! :)


 ja denna film var en sådan film som går att kolla klart på men som ej var i min smak! det finns säkert många som har denna som sin favo film men ej jag, det var för mycket droger,sex,svordomar mm. och ja handlingen var tråkig. det enda plus filmen får är Russel Brands dialekt för hn är ju brittisk och jag älskar den dialekten ell va man säger:)
Så av mig får den.....  1,5 av 5


 Ja step up 3 jag gillade 1 och tvåan var väl också bra igentligen är detta inte min typ av film smak men jag älskar dans och dansfilmer i sig så det har bara blivit att kolla på dom här filmerna, och ja "step up 3" är enligt mig den bästa av dom alla om man ska säga vilken som var bäst. Det ja gillade var dansen,musiken,skådespelarna,new york och stället dom bådde på! så enna film rekomenderar jag till den som älskar dans och som älskar romantiska filmer!

Denna film får..... 3,5 av 5!

 Måste börja md att säga att min film stil är lite mer vuxen eller vad man ska säga, jag har liksom alltid gillat romantiska filmer och tv serier och vrit sån som tyckt skräk varit tråkigt. Så med dom orden vill jag bara säga att av dom här tre filmerna är detta den jag gillade mest! Detta var helt klart Jeanette stil! gillade handligen så där, huset dom bodde i älskade jag skådespelarna älskade jag ja nästan allt. så denna rekomenderar jag till den/dom som älskar romatik,komedi oh lite drama i en och samma film! :)

Life as we know it får..... 4 av 5!


Tillsist tänkte jag tipsa om en serie som jag tycker är värd att kolla in! denna serie satt jag och skratta till flera gånger och kunde knappt sluta kolla på heller :) och serien jag pratar om är................

 
Samantha Who? Poster riktigt rolig serie påminner om typ two and a half man eller vänner det är liksom ens erie du kan kolla om och om igen. Om jag ska sätta betyg på samntha who så får den.......... 4,5 av 5


ursäkta mina stav fel skrev detta i brådskande tid :s


RSS 2.0