hälsocentralen here i come!

ja alltså har varit till hälsocentralen i storvik och gjort en "opration" på ena foten för att jag har haft nageltrång i foten av och till i 2år. det gjorde faktist ont det grävdes 3 bedövningsprutor i min lilla tå!! :( men nu sitter jag här hemma och hade tänkt göra lite höst/halloween pyssel medans min föräldrar åkte och handlade men så upptäcker jag att jag inte har  allt hemma så det är bara att skita i det så då kollade jag på tv och nu är jag här med foten högt och lyssnar på musik!


båt resa

ja nu ska jag snart sätta igång att packa. Sen åker vi till stockholm men vi ska någ stanna i uppsala på vägen eftersom min syster j bor där. kommer hem imorgon kväll lägger kanske upp nån bild på torsdag! hoppas ni får det bra!

ha det//nettan


sööööndag




ja då var det söndag! mamma fyller imorgon och presenterna är fixade:) va i valbo igår och försökte hitta nåt åt mamma och åt mig som jag ska ha på mig när vi åker båt men uppdraget misslyckades:( issa sov över också och vi satt nere i min bar och drack pepsi för ett helt kungahus!!:p roligt roligt imogon då det är måndag är det ju mammmmmmmas birthday! så det blir present öppning men sen åker jag till frissan och sedan stan igen för ett nytt försök att hitta kläder. nää nu ska jag å och kolla wildfire som jag spelat in!

ha en bar söndag1 //nettan 

är yr










blid från tallin


får igentligen inte sitta vid datan för att jag är yr1 ska åka till storvik snart och kolla varför jag är yr och sen blir det skolan och NOlektion. ikväll blir det väl idol och att vila mycket:) vad ska du göra idag då?!

ha det //nettan

båtresa




deta är båten jag ska åka med nästa veck som typ en present till min mamma ska kanske ha med en kompis vet ej det är det vi pratade om idag. har inget att göra:(

snygg





vill ha! 299kr på H&M


j**** slöjd









i




Idag gick de bra i skolan som vanligt kollade på en riktigt bra film på SOn "the day after tomorrow" men på slöjden gick det inte så bar håller nämligen på med en present till min mamam och blev inte färdig, så tänkte att jag kunde ta hem och göra (som man fick på norrsätra) men mnää det fick man inte läraren bara "jag vte inte vad du gör hemma" näähä tänkte man gick till rektorn min kompis idé  men kunde inte göra nåt hon heller så det var bara att glöma. vra lunsch sedan äckligt som vanligt potatisen var som géle typ. så det blev ica snabbt!:)
när skolan slutata fick jag skjuts hem av kompis mamma och dom skulle prata med mina föräldrar om båtresa som jag ska på under höstlovet och så. men nu har dom åkte hem och jag har kollat riverside och snart mat sen simning! sorry att jag tjatar om skolan men måsta ta ut det på nåt:p


ha det! //nettan

skolan igen!

mådde piss idag men gick i skolan ändå för att hjälpa kompis med läxan efter skolan. ja så när jag kom hem så var det läxa och sedan mat min favo lax:p kollade nyss på ugly betty och nu blir det datan ett tag sedan sova mår fortfarande piss!! :(

ha det gött!! //nettan

bara skolan:(


bild från nån dansk film?!


inget specielt idag bara vanlig skola dag hade vanlig franska idag ingen jäk*** vikarie. längtar till nästa vecka för då är det höstalov! äcklig lunch så man var ju lite hungrig dom sista lektionerna. men nu är jag hemma hade tänkt göra ett kort åt min mamma som fyller år den 26/10 men hade ingen lust med det:( ska nog kolla lite här på datan sen blir det nåt!

roligt klipp

ja kollad på aftonbladet nyss och hittade ett intresant sak. Det var en man som fick känna på hur det är att ha verkar:p lite roligt och se hur han har ont frågade mamma om det gjorde så där ont. det enda hon sa va aa men det är det värt:) men så kom jag på en sak han fick ju bara pröva på verkarna inte själva föddseln! och den gör ju också ont.
kolla in ------->http://www.youtube.com/watch?v=6AdFdmE9A84&feature=player_embedded#
nä nu ska jag snart äta mat sen one tree hill och gossip girl:)


ha det //nettan


första...


...inlägget då har inte gjort så mycket idag tv,dusch och datan men imorgon blir det skolan


ha det! //nettan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0