tävling...


kolla dena otroliga mobil! så snygg jag är med och tävlar om en sån här otroligt snygg mobil hos http://agnelicious.devote.se/ i sammarbete med nokia hon lottar ut 10 styckna du kan också vara med i tävlingen!

är sjuk:((((

oj oj ligger i hemma och ä rsjuk bara hostar och snorar:( har hostat sen i fredgas typ så nu går man hög på hostmedicin:p få se hur det blir med mitt engelska prov imorgon och på onsdag om jag få skjuta upp dom och göra dom någon annan gång. snart är det mat men nu ska jag gå och öva lite piano nere i källaren försöker mig på sweet home alabama har redan lärt mig en julsång !stilla natt"

ha det bra//nettan

en vanlig fredag



sitter framför dumburken igen och vilar min fot/tå som jag idag har opererat var hos doktorn i typ 3 timmar  så jag fick gå lite tidigare från våran NO lektion. har idag haft simning på idroten men gick inge bra kunde inte simma för att jag bara hostade så jag fick kliva upp men senare så fick jag hjälpa en utländsk tjej i våran klass att simma. snart blir det idol och imorgon kanske is hockey om jag orkar:(

tävling...



hej idag är det lördag tänkte berätta att jag är med i en tävling om en jätte fin "mormor" klocka på http://agnelicious.devote.se/blogs/3129924/vinn-klockhalsband-.htm du kan också ta del av tävlingen gå in på hennes coola blogg och läs hur du gör.
ska snart gå och duscha och sen slappa för sedan blir det hockey match!

ha en bra lördag1// nettan

datan hella dan:p



ja då var det fredag var hemma igen från skolan (är sjuk) har ungefär suttit framför datorn24/7 och kollat lite inför idol i kväll då kvällens tema är lövee eller som det igentligen heter kärlek ser fram imot idol ikväll och gäst domaren skulle tydligen vara martin stenmark istället för bagge. sitter alltså vid datorn och kan inget annat göra har två tv snubbar här som ska instalera våran nya parabål sen blir det middag och idol!

ha en bra fredag!//nettan

sjuk

mådde inge bra imorse men gick till skolan ändå, klarade inte änns första lektionen så jag åkte hem och la mig i sängen och senare när jag vaknat så åkte vi till hälsocentralen för att jag har varit yr i snart 1 månad men nänä inge fel så det blir väl en 4 gång innan det blir akuten:p:( nu har jag ätit äcklig fick och kollat på tv och försökt skaff spotify men misslyckades snart blir det en kopp te och glee (rimar)

ha det /nettan

en vanlig dag



dålig uppdatering igen glömer typ bort och har haft fullt upp men nu sitter jag här vid dumburken samtidigt som jag gör lite läxor:( igår var jag till uppsala med mina föräldrar för att fira min systerson som fyllde 2år stort kallas med mycket presenter.
och idag ahr det varit en ganska vanlig dag utom att vi hade samling alla på hela skolan i gympasalen för att utse en vinnare i en fototävling som vi haft och sedan kolla på en dansuppvisning. efter skolan åkte jag till min gamla skola för ett återbesök med lärarna och för att prata om hur man har det på sin nya skola lite roligt och se skolan igen och det bjöds på fika och att vi fick se lite gamla videos från förr:)
skulle åka på ishockey men kända att jag inte orkade och att jag hade lite läxor plus att jag är s*** trött :P
nä nu ska jag någ fortsätta med franskan

ha det guutt// nettan

lördag



ja då var det lördag och jag har slappat hela morgonen men snart så åker jag och mina föräldrar till Göranssons arena och ska "jobba" eller ja vi ska sälja lotter och så när Saik-Sirus spelar mina favoriter! så vi kommer någ hem ganska sent så då blir det någ lungt med en film. å igår i skolan gick allt bra hade 7minuters matte (skönt) därför att vi skulle ta svininfluens sprutan men där fick inte jag ta för att jag hade tagit en annan spruta sen hade vi svenska.lunch och hemkunskap då vi fick göra biff med klyftpotatis:)

ha en bra lördag//nettan

omdöme från skolan




ja nu har det ju gått några dagar men ändå nu är man tiilbaks i skolan går ganska bar ävan fast man har haft huvudvärk alla dagarna. idag blir det lungt duscha och kanske tv har även fått hem omdömen från mina lärare i olika ämnen och dom tycker jag duger:p. få se sen om vi får ta svininfluenssprutan (stavning) i skolan på fredag för i vissa komuner har dom ju inte tillräkligt med vaccin.

ha det // nettan

P.s snälla ge mig tips om vad du vill läsa om här mode,skola,sminktips mm!

fullt upp



dålig uppdatering!
ja har haft fullt upp i helgen uppsala bona har varit här (min syssters familj) har varit riktigt roligt men nu har dom åkte hem och jag sitter framför dumburken och har ont i tån:( glad Halloween i efter skott!

RSS 2.0