Nytt smink från e.l.f.com

 

Ja för ungefär två veckor sedan beställde jag lite smink från e.l.f.com och detta är min tredje gång och än en gång är jag supernöjd med sminket! Tycker att smink inte ska kosta allt för mycket och det tycker e.l.f också, köpte nog 10 saker (??) för ca 200 kr (!!!) håll med om at de är billigt!! Jag har nu testat och tänkte vissa sakerna och vissa pris och säga vad jag tycker om den :) låter det bra?!

iphone-bilder-074

hel bild för att ni ska se att allt är fint inpackat i pappersförpackningar :)
tog cirka 5 dagar för paketet att komma och det är ingen tull! endast frakt som ligger på 40-50 kr

iphone-bilder-075

Läppstift kostar ca 15kr/st den mer bruna  är färgen: fantasy och den lite mer rosa:7703 seductive (luktar lite körsbär) riktigt fina läppstift och ger fin färg, är mjuka men inte för "lösa". Helt klart värda sitt pris!


 iphone-bilder-076


Tinted moisturizer spf 15, ca 15 kr. Till storleken är dom som en tub läppglans alltså inte så stora men om man jämför med priset så är det ändå bra och det är spf 15. Denna har jag tyvärr inte prövat men ser fram imot det!
Har färgen ivory.

iphone-bilder-077

Compact powder i färgen ivory (finns i fler) kostar ca 15 kr. Mindre till storleken än andra puder men än en gång hallå 15kr då går det bra med den här storleken ( som ett Nivea puder i storleken) har beställt detta förut och är nöjd med det, inte det bästa men ger en fin finish!

iphone-bilder-078

En "stipple brush" som används till foundation.puder mineral puder ja... you name it! Har endast provat denna en gång och jag tycker att det är nog den mjukaste borst jag har känt på, men det gav ingen JAAA effekt utan det var liksom som en annan vanlig foundtion borste. men den får ändå plus i kanten! kostar ca 38 kr (??) och finns under studio fliken på e.l.f.com 

Har mer men det kommer en annan dag! så titta in snart igen :) 

// Jeanette Melin 

P.s  e.l.f´s hemsida 
-------->  http://www.eyeslipsface.co.uk/index.htm


Skillnad?!

Jag har länge gått och undrat vad f*n det är för skillnad på "Foundation" och "tinted moisturizer" och för ett tag sen tog jag reda på det, och nu till saken… så tänkte jag dela med mig av den fakta jag hittade.


FOUNDATION = en produkt som har som huvudsyfte att halv/hel täcka rodnader, acne, ärr eller missfärgningar och jämna ut hudtonen. Används över hela ansiktet och ner över halsen och är oftast flytande och ska appliceras med pensel, fingrar, svamp eller borste. Ger oftast ett mer sminkat ansikte.

TINTED MOISTURIZER = är som en blandning av en lotion (dagkräm) och en Foundation och ger då ett lite mer lättsminkat ansikte, används ofta bara för att få lite färg eller ta bort lite rodnader. Appliceras på samma sätt om Foundation men ger inte ett lika täckande resultat.


  


RSS 2.0