avslutning........

Ja egentligen har jag inte tid och sitta här, har prov imorgon och jag vet knappt vad jag ska plugga på..... men jag vill lägga upp en bild på min avslutnings klänning ( för  Frida och Fanny) eftersom dom inte rikitigt fattade när ja sa "ett svart mönster" så varsegod! this is for you guys, och alla andra som är nyfikna (tror ingen är det men  men)


den är inte jätte fin och man är liksom ingen bal prinssesa i den men jg ville ha en lite mer vardaglig klänning som jag kan ha på min födelsedag och annars i sommar :)

har kollat på tusen lång klänningar känns det som.... och antingen (stavning) så är dom för mörka,korta,dyra eller ha för små "kupor" ja för brösten så att säga......

men denna hittade jag tillslut och är nöjd, den är köpt på B.young och kostade 499kr, finns i den här färgen och en lite ljusare :)

 :
)  Vad tycks?!

Veckans tips!

Tjena!


Det har ju varit väldigt mycket prat om dom här "mjukisdräkterna" eller ja Onepiece och det är kanske inte rätt säsong för dom nu men.... på nåt sett så passar dom in på dom där regn dagarna under sommaren (och i sverige är det gott om såna) tyvärr är onepiece ett dyrt alternativ för många. Som tur är så finns det många alternativ på dagens markand och jag tänkte då tipsa om ett av dom!

Gina tricot säljer just nu denna "sparksdräkt" eller vad man ska kalla dom, och dom kostar "bara" 499kr och finns i färgerna grön/turkos, leopard,rosa, marinblå och gul! så är ni sugna på en onepiece men inte vill ge 1300kr köp den här :)



källa: Ginatricot   Bild: Ginatricot

RSS 2.0