hemma

ja är nu hemma från båtresa var riktigt roligt vann även 500kr på bingo! vi skulle ju också tilla rlanda flyget var ju försenat men vi  väntade så vi fick se när jvm truppen skulle komma trodde dom skulle komma i grupp men nej vissa kom uttspringande och vissa kom hur sent som helst så det var lite svårt och se om det var jvm eller nån annan.
idag blir det någ en lugn dag är väldigt trött ska ta en dusch nu efter frukosten sen blir det  kanske en film eller två:p .

imorgon ska vi på hockey om vi får tag på biljetter  och på söndag  blir det jobb på GA med bandy och måndag skola:( men hade i alla fall tur att inte börja idag:)

jvm 2010



ja måndag,var uppe inatt och kollade på semifinalen i jvm men tyvärr så gick ju inte Sverige vidare till final:) tråkigt men tycker som min mamma det är nästan onödigt med såna här tuneringar, kanda har ju redan ordant upp det hela  med domare och allt, för bara nån dag sedan läste jag att dom hade satt det svensak truppen i en barack för att byta om i, dom fick tydligen inte byta om inne i arenan. likadant igår när en svensk fick matchstraff för att ha gjort en lite liten sak som igentligen bara var en liten utvisning men han fick matchstraff:( plus att gjorde U.S.A nåt så vid fåtala tillfällen fick dom utvisning men sverige fick typ hela tiden. det var även så att jakob silverberg gjorde nåt eller så kommer inte riktigt ihåg var trött men i allafall det skuelle blir straff tyckte alll men nej nej det blev typ bara en liten utvisning och inge mer. nä det var en uppgjord match men det är bara frö att kandadensarna är så rädda att vi ska vinnna för dom tycker att det är domsom äger hockey typ. så dom vågar inte spela mot sverige ifall vi skulle vinna coh dom blir av med guld platsen:p ja mycket prat om matchen men det är skönt att få skriva av sig lite.
ja idag var det först synundersökning synen var försämrad men inte mycket bara två snäpp eller  vad man ska säga. gick runt lite på stan sen kolla hårspray (stavning) kläder till båtresan och örhängen sedan avr det bara att åka till tandläkaren ochkolla hur det går med  min natt tandstälning och när jag ska få rälls:´( och på vägen ut var jagpå väg att glömma min jacka lite pinsamt. och ja nu har jag ätit mat och lite senare blir det brynäs-modo på tv ska beställa typ nån biljett så man kan se på tv:n
imorgon beställa två glasögon och valbo och pack inför båtresan.

ha det bra sa svenne banan!//nettan

2010

ja då var det ett nytt år! blev ju en  ganska bra nyårsafton, idag blir det bara en vilodag för mig kanske att jag spelar lite wii:)
på måndag blir det synundersökning och tanläkaren och jvm på natten och onsdag till torsdag cinderella.

ha en bra dag på det nya årt 2010!

//nettan

RSS 2.0